Symposium Teaching & Learning en oratie Prof.dr. M.A. van Agtmael

Symposium Teaching & Learning en oratie Prof.dr. M.A. van Agtmael

Symposium Teaching and Learning out of the box

Op vrijdag 22 juni 2018 organiseert de sectie Farmacotherapie samen met het Instituut voor Onderwijs en Opleiden van VUmc, ter gelegenheid van de oratie van Prof.dr. M.A. van Agtmael, het Symposium ‘Teaching & Learning out of the box’ in het Auditorium van de Vrije Universiteit.
Hoe kun je op een aantrekkelijke manier het medisch onderwijs vernieuwen? Op welke manier kun je studenten betrekken bij deze onderwijsvernieuwing zodat zij zich verantwoordelijk voelen? Moeten we studenten niet veel eerder in de medische opleiding voorbereiden op de echte praktijk?

Bij het ontwikkelen van medisch onderwijs zijn we vaak geneigd om binnen vastgestelde kaders te denken. Tijdens dit symposium wordt u geprikkeld om ‘out of the box’ op zoek te gaan naar nieuwe onderwijsmethodes.

Het symposium vindt plaats op vrijdag 22 juni 2018 van 10.30-15.00 uur in het Auditorium van de Vrije Universiteit te Amsterdam.
Om 15.45 uur precies vindt vervolgens de oratie van Prof.dr. M.A. van Agtmael; ‘Langs de piramides’ plaats in de Aula van de Vrije Universiteit, zoals beschreven in deze uitnodiging. Ook hiervoor bent u van harte uitgenodigd.

U kunt zich hier online inschrijven voor het symposium. Deelname is gratis. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de website van het VUmcN.B. wanneer u alleen naar de oratie gaat, hoeft u zich niet te registreren, inloop is vrij.