Uitnodiging: Holland Associatie Symposium 2018

Uitnodiging: Holland Associatie Symposium 2018

Content creatie en wetenschap

Op dinsdag 26 juni 2018 nodigt NBTC Holland Marketing u uit om nader kennis te maken met unieke vormen van content creatie die direct toegevoegde waarde gaan creëren voor u, uw vereniging, uw leden en uw vakgebied. En daarmee dus indirect bijdragen aan onze kenniseconomie. Gedurende een middag bieden wij u een exclusief kijkje achter de schermen van beproefde concepten die toegepast zijn door bijvoorbeeld TEDX, IOC, United Nations, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn & Sport.

We geven u inzicht in hoe u strategische vormen van kennisdeling direct kunt toepassen op de bijeenkomsten die u organiseert, wat de effecten ervan zijn en welke extra toegevoegde waarde uw bijeenkomsten hierdoor krijgen. Door op innovatieve manieren content te creëren voor uw deelnemers en voor uw leden, kunt u een directe bijdrage leveren aan de strategische doelstellingen van uw vereniging of kennisinstantie.

Voor een introductie van de event-deskundigen die hun kennis zullen delen tijdens dit symposium en een verdere toelichting van het programma kunt u terecht op deze website.

Aanmelden

U kunt zich tot 22 mei aanmelden via congressen@holland.com. Voor meer informatie over deze bijzondere middag kunt u terecht bij NBTC Holland Marketing via telefoonnummer 070 – 370 57 09.