ToxEd – 22 november 2018

ToxEd – 22 november 2018

Het tweede ToxEd – Toxicologie Congres

Donderdag 22 november wordt het tweede toxicologie (ToxEd) congres georganiseerd in Rotterdam. Tijdens dit congres staat toxicologie in de breedste zin centraal. Zo komen de somatische en psychiatrische aspecten van recreatieve drugs en intoxicaties aan bod, maar er is ook aandacht voor bijwerkingen en interacties.

Supermooie sprekers, zoals Dr. Frank van de Goot (forensisch patholoog, bekend van de Ivana Smit casus uit Maleisie), Prof. Dr. Andis Graudins (van Monash University in Australië) en Prof. Dr. Tinde van Andel (van Naturalis), zijn aanwezig. Er zijn workshops en plenaire sessies, waarin alle aspecten van de toxicologie worden behandeld. Daarnaast wordt dit jaar de mogelijkheid geboden om casuïstiek te bespreken.

Voor het volledige programma, meer informatie over de sprekers, en om te registreren, gaat u naar de website van het ToxEd congres. Voor AIOS geldt een gereduceerd tarief van €75,-.

Wij hopen dat apothekers, SEH-artsen, psychiaters, kinderartsen, klinisch farmacologen, internisten en andere geïnteresseerden zich zo spoedig mogelijk inschrijven voor het mooie programma. Vorig jaar zat de cursus snel vol, dus wees op tijd!