Uitnodiging klinische farmacologie opleidingsdag bij Roche

Uitnodiging klinische farmacologie opleidingsdag bij Roche

Altijd al eens een kijkje in de keuken willen nemen van de farmaceutische industrie? Voor de 7e keer alweer verwelkomt Roche jullie graag in Woerden. Deze dag kom je erachter wat er allemaal bij de ontwikkeling van een geneesmiddel komt kijken; vanaf de strategische weg tot een handelsvergunning/registratie en kwaliteitsbewaking tot aan financiering en mooie samenwerkingsprojecten in de zorg, het hele spectrum komt aan bod. Daarnaast gaan we in op de rol van de industrie en de uitdagingen rondom personalized healthcare (PHC).

Uiteraard is er ook uitgebreid de mogelijkheid om alle vragen die je altijd al had aan ons (de farmaceutische industrie) te stellen en zal er een interactieve marketplace zijn waar je naast een goed gesprek ook een beeld krijgt van de carrièremogelijkheden die de farmaceutische industrie heeft. Een veelzijdig en interactief programma dus!

Wanneer: Donderdag 25 maart 2021

Tijden: Inloop vanaf 9.00, start programma 9.30 en einde rond 17.00

Waar: Hopelijk fysiek op het kantoor van Roche in Woerden, mocht dit nog niet mogelijk zijn dan zal de dag doorgaan in een hybride of volledig digitale vorm

Inschrijven: Verplicht inschrijven voor 31 januari 2021 kan je doen via deze link:

https://1nca81i.momice.events