Online kennismakingsmiddag Lareb – 14 juni 2022

Online kennismakingsmiddag Lareb – 14 juni 2022

Op dinsdag 14 juni organiseert bijwerkingen centrum Lareb voor klinisch farmacologen in opleiding een online kennismakingsmiddag (via Zoom).

De kerntaak van Bijwerkingencentrum Lareb is het signaleren van risico’s van het gebruik van geneesmiddelen en vaccins in de dagelijkse praktijk en het verspreiden van kennis daarover. Tijdens deze dag maakt u kennis met de verschillende aspecten van de werkzaamheden van Lareb, waaronder de routing van meldingen van bijwerkingen, het detecteren van signalen over nieuwe bijwerkingen na registratie van een geneesmiddel en de Teratologie Informatie Service (Moeders van Morgen). Het tweede gedeelte van de dag wordt besteed aan casuïstiekbespreking, waarvoor u tot één week voorafgaand aan de bijeenkomst een eigen casus kunt insturen die deze dag wordt besproken.

U kunt zich tot 1 juni aanmelden voor deze stagedag, waarvoor maximaal 25 plaatsen beschikbaar zijn, door een mail te sturen aan info@lareb.nl t.a.v I. de Koning o.v.v. stage klinisch farmacologen. Het programma van deze dag ontvangt u twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst. Afhankelijk van de aanmeldingen, zal deze dag ook eind oktober georganiseerd worden. De deelname is gratis.